SKOLENI.net Školení, kurzy, semináře # new code nlp - praha 1 - 2020

KURZ: New Code NLP - Praha 1 - 2020

New Code NLP byl navržen tak, aby aktualizoval Classic Code a umožnil absolventům výcviku rychlou a jednoduchou aplikací NLP na klienta během koučování, tak i na sebe sama. Nové techniky a hry výrazně podporují změnu, která navíc nastává na několika úrovních. New Code NLP se neustále vyvíjí, v tomto kurzu získáte vždy nejnovější a nejaktuálnější


Program kurzu



New Code NLP byl navržen tak, aby aktualizoval Classic Code a umožnil absolventům výcviku rychlou a jednoduchou aplikací NLP na klienta během koučování, tak i na sebe sama. Nové techniky a hry výrazně podporují změnu, která navíc nastává na několika úrovních. New Code NLP se neustále vyvíjí, v tomto kurzu získáte vždy nejnovější a nejaktuálnější postupy pro vytváření změn.
Pro koho je kurz určen? Tento kurz je ideální pro všechny, kteří již absolvovali klasický NLP Practitioner nebo i klasický NLP Master Practitioner , ať už v naší společnosti nebo jinde, mají zájem se v NLP neustále zdokonalovat a vzdělávat a chtějí být certifikováni Johnem Grinderem a Carmen Bostic St Clair , kteří techniky New Code sami vyvinuli. Špičkový výkon je rozhodující pro úspěch v jakékoliv činnosti. Aktivní ovlivňování svého stavu mysli a osobní kongruence jsou klíčem k maximálnímu výkonu v jakékoliv oblasti života. Techniky a procesy v New Code NLP jsou určeny k vytvoření stavu dokonalosti a pomohou vám i vašim klientům vytvářet změny na hluboké úrovni s cílem podpořit větší výběr a dát vám více možností .
Jak je kurz strukturován? Kurz je 3denní a obsahově velmi prakticky zaměřený . Budete sledovat ukázky nových technik a mít možnost osobně prožít každou z nich jak v roli účastníka, tak v roli kouče. Navážete také na své znalosti a zkušenosti z výcviku klasického NLP Practitioner a poznáte nové nástroje a vzorce, které John Grinder vyvinul s cílem rozšířit svou původní práci. Poznáte naprosto nové a elegantní procesy pro vytváření změn.
Vznik New Code NLP Na konci 70. let si John Grinder uvědomil, že velkému počtu NLP Practitionerů, kteří byli velmi efektivní v tom, jak pomáhali měnit životy svých klientů, chyběla možnost úspěšně aplikovat NLP sami na sobě . Proto se rozhodl navrhnout sadu technik, které by jednak napravily chyby v klasickém NLP (jež vzniklo jako společná práce s Johna Grindera a Richarda Bandlera v období mezi lety 1972 až 1978), a které by zároveň mohly být efektivně použity, pokud je kouč aplikuje sám na sebe.
New Code NLP Certification Jakmile poznáte a pochopíte New Code NLP, okamžitě uděláte skok z průměrného NLP Practitionera na opravdového odborníka v NLP.
Certifikace


Obsah kurzu - školení     New Code NLP byl navržen tak, aby aktualizoval Classic Code a umožnil absolventům výcviku rychlou a jednoduchou aplikací NLP na klienta během koučování, tak i na sebe sama. Nové techniky a hry výrazně podporují změnu, která navíc nastává na několika úrovních. New Code NLP se neustále vyvíjí, v tomto kurzu získáte vždy nejnovější a nejaktuálnější postupy pro vytváření změn. Pro koho je kurz určen? Tento kurz je ideální pro všechny, kteří již absolvovali klasický NLP Practitioner nebo i klasický NLP Master Practitioner , ať už v naší společnosti nebo jinde, mají zájem se v NLP neustále zdokonalovat a vzdělávat a chtějí být certifikováni Johnem Grinderem a Carmen Bostic St Clair , kteří techniky New Code sami vyvinuli. Špičkový výkon je rozhodující pro úspěch v jakékoliv činnosti. Aktivní ovlivňování svého stavu mysli a osobní kongruence jsou klíčem k maximálnímu výkonu v jakékoliv oblasti života. Techniky a procesy v New Code NLP jsou určeny k vytvoření stavu dokonalosti a pomohou vám i vašim klientům vytvářet změny na hluboké úrovni s cílem podpořit větší výběr a dát vám více možností . Jak je kurz strukturován? Kurz je 3denní a obsahově velmi prakticky zaměřený . Budete sledovat ukázky nových technik a mít možnost osobně prožít každou z nich jak v roli účastníka, tak v roli kouče. Navážete také na své znalosti a zkušenosti z výcviku klasického NLP Practitioner a poznáte nové nástroje a vzorce, které John Grinder vyvinul s cílem rozšířit svou původní práci. Poznáte naprosto nové a elegantní procesy pro vytváření změn. Vznik New Code NLP Na konci 70. let si John Grinder uvědomil, že velkému počtu NLP Practitionerů, kteří byli velmi efektivní v tom, jak pomáhali měnit životy svých klientů, chyběla možnost úspěšně aplikovat NLP sami na sobě . Proto se rozhodl navrhnout sadu technik, které by jednak napravily chyby v klasickém NLP (jež vzniklo jako společná práce s Johna Grindera a Richarda Bandlera v období mezi lety 1972 až 1978), a které by zároveň mohly být efektivně použity, pokud je kouč aplikuje sám na sebe. New Code NLP Certification Aplikace New Code pro dosažení vysoké výkonnosti Nové techniky a hry: Abeceda, NASA, Svatyně, Invaze, Rytmus života, Dech života, Chůze s novým nastavením mysli a další Nové použití pozic vnímání Teorie a praxe realizace hlubokých změn s využitím New Code Strategie pro konverzi oblíbených technik klasického NLP formátu do New Code, oprava původních chyb v práci Bandlera a Grindera Jak využít poznatky z New Code v praxi Jak vytvořit a kalibrovat nevědomé signály Jakmile poznáte a pochopíte New Code NLP, okamžitě uděláte skok z průměrného NLP Practitionera na opravdového odborníka v NLP. Certifikace Během třetího dne tohoto kurzu je volitelný proces certifikace. Po úspěšném absolvování kurzu získáte certifikaci New Code NLP Practitioner . Certifikát je vystaven ITANLP a podepsán Johnem Grinderem, Carmen Bostic St. Clair a Michaelem Carrollem.

Podrobnosti o kurzu

Dotazy a komentáře ke kurzu

Přihláška na kurz

Odesláním formuláře 'Přihláška na kurz' se zaregistruje Vaše přihláška a na zadaný email přijde potvrzení o odeslání této přihlášky. V případě poskytnutí osobních údajů, souhlasíte s archivací těchto údajů v souladu s podmínkami zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro marketingové účely nevyžadujeme, tyto data nezpracováváme. Server pouze zprostředkovává objednávky kurzů & kontakt na jejich pořadatele. Před odesláním přihlášky je nutno souhlasit s obchodními podmínkami účasti na kurzu daného pořadatele kurzu. Neodpovídáme za správnost uvedených údajů. © OBEC.net, sro.
URL >> https://skoleni.net/skoleni_87477_new-code-nlp---praha-1---2020.html

CodePraha2020


Počet kurzů: 120147
Máte zájem nabízet Vaše kurzy na těchto stránkách? - Pošlete nám email na adresu info(at)skoleni.net