SKOLENI.net Školení, kurzy, semináře # kurz oracle ado net xml visual studio 2015

KURZ: Kurz Oracle ADO.NET XML Visual Studio 2019

Kurz Oracle ADO.NET XML Visual Studio 2019 ukáže možnosti ADO.NET a XML pro Oracle Database, používá se v Visual Studio 2019


Program kurzu


How a REF Cursor is obtained as an OracleDataReader How a REF Cursor is obtained as an OracleDataReader through the use of an OracleRefCursor object. How multiple REF Cursors can be accessed by a single OracleDataReader How a DataSet can be populated - a REF Cursor. How a REF Cursor can be updated. How a DataSet can be populated - an OracleRefCursor object. How to populate a DataSet with multiple REF Cursors -ively How to -ively obtain OracleDataReader objects - the REF Cursors How the data retrieved in a Data Set populated using REF CURSORs is updated through ODP.NET. Distributed Transaction Savepoints. How an populate and obtain LOB data - a DataSet. how an OracleClob object is obtained as an output parameter of an anonymous PL/SQL block. How an OracleClob object is obtained - an output parameter of a stored procedure. How the LOB column data can be read as a .NET type by utilizing stream reads. How to bind an OracleClob object as a parameter. This sample also refetches the newly updated CLOB data using an OracleDataReader and an OracleClob object. How to LOB updates using row-level locking How to LOB updates using result set locking. Accessing BFILEs through ODP.NET. How LOBs can be updated using ODP.NET LOB objects. Array binding. PL/SQL Associative Array binding. How to use the OracleXmlQueryProperties class. Using the OracleXmlSaveProperties class is similar. How to retrieve relational data as an XML document. How to save changes to relational data using an XML document. Properties and methods of OracleXmlStream How to bind OracleXmlType as input parameter Properties and methods of OracleXmlType How to populate and obtain XMLType data - a DataSet. How to get XMLType column as Oracle Type or .NET type Usage of OracleXmlType class to retrieve native XML Properties and methods of OracleXmlType for schema based XML data.

Podrobnosti o kurzu

Dotazy a komentáře ke kurzu

Přihláška na kurz

Odesláním formuláře 'Přihláška na kurz' se zaregistruje Vaše přihláška a na zadaný email přijde potvrzení o odeslání této přihlášky. V případě poskytnutí osobních údajů, souhlasíte s archivací těchto údajů v souladu s podmínkami zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro marketingové účely nevyžadujeme, tyto data nezpracováváme. Server pouze zprostředkovává objednávky kurzů & kontakt na jejich pořadatele. Před odesláním přihlášky je nutno souhlasit s obchodními podmínkami účasti na kurzu daného pořadatele kurzu. Neodpovídáme za správnost uvedených údajů. © OBEC.net, sro.
URL >> https://skoleni.net/skoleni_65515_kurz-oracle-ado-net-xml-visual-studio-2019.html

KurzOracleADONETVisualStudio2019


Počet kurzů: 120147
Máte zájem nabízet Vaše kurzy na těchto stránkách? - Pošlete nám email na adresu info(at)skoleni.net