SKOLENI.net Školení, kurzy, semináře # pozadavky norem iso 9001 a iso 14001

KURZ: Požadavky norem ISO 9001 a ISO 14001

Využijte efektivně čas pro své vzdělávání a získejte s námi teoretické a praktické znalosti o integrovaných systémech řízení kvality. Na příkladech z praxe vám ukážeme, jak se rychle a účelně zorientovat v požadavcích norem a nastíníme vám, jak se připravit na interní audit. Obsah kurzu: Zásady integrovaného systému dle ISO 9001 a ISO 14001 – jejich společné požadavky a terminologie. Podrobné vysvětlení požadavků norem na praktických příkladech. Jaké dokumenty normy vyžadují a jak podrobné musí být. Potřebujete si doplnit znalosti interního auditora o požadavky revize EN ISO 19011:2018? Přihlaste se rovnou na kurz Interní auditor ISO 9001 a ISO 14001, který je o 2 hodiny delší a 500 Kč bez DPH dražší. Lektorka plynně naváže na svůj výklad o normě ISO 9001 a doškolí vás z požadavků revize normy pro interní audity. * Potřebujete se stát interním auditorem nebo začínáte s audity? Přihlaste se na celodenní navazující workshop Interní audity dle EN ISO 19011:2018 v rozsahu 6 hodin. *Co se na kurzu naučíte? Zvládnete si zavést jednotlivé požadavky obou norem u vás ve firmě. Pochopíte souvislosti mezi kontextem, očekáváním zainteresovaných stran a z nich vyplývajících rizik a opatření. Naučíte se správně definovat cíle a neshody. Ukážeme vám jak zavést změnové řízení. Dáme vám tipy, jak identifikovat environmentální aspekty z pohledu životního cyklu výrobku. Využijte efektivně čas pro své vzdělávání a získejte s námi teoretické a praktické znalosti o integrovaných systémech řízení kvality. Na příkladech z praxe vám ukážeme, jak se rychle a účelně zorientovat v požadavcích norem a nastíníme vám, jak se připravit na interní audit.


Program kurzu




Obsah kurzu - školení     Využijte efektivně čas pro své vzdělávání a získejte s námi teoretické a praktické znalosti o integrovaných systémech řízení kvality. Na příkladech z praxe vám ukážeme, jak se rychle a účelně zorientovat v požadavcích norem a nastíníme vám, jak se připravit na interní audit. Obsah kurzu: Zásady integrovaného systému dle ISO 9001 a ISO 14001 – jejich společné požadavky a terminologie. Podrobné vysvětlení požadavků norem na praktických příkladech. Jaké dokumenty normy vyžadují a jak podrobné musí být. Potřebujete si doplnit znalosti interního auditora o požadavky revize EN ISO 19011:2018? Přihlaste se rovnou na kurz Interní auditor ISO 9001 a ISO 14001, který je o 2 hodiny delší a 500 Kč bez DPH dražší. Lektorka plynně naváže na svůj výklad o normě ISO 9001 a doškolí vás z požadavků revize normy pro interní audity. * Potřebujete se stát interním auditorem nebo začínáte s audity? Přihlaste se na celodenní navazující workshop Interní audity dle EN ISO 19011:2018 v rozsahu 6 hodin. *Co se na kurzu naučíte? Zvládnete si zavést jednotlivé požadavky obou norem u vás ve firmě. Pochopíte souvislosti mezi kontextem, očekáváním zainteresovaných stran a z nich vyplývajících rizik a opatření. Naučíte se správně definovat cíle a neshody. Ukážeme vám jak zavést změnové řízení. Dáme vám tipy, jak identifikovat environmentální aspekty z pohledu životního cyklu výrobku. Využijte efektivně čas pro své vzdělávání a získejte s námi teoretické a praktické znalosti o integrovaných systémech řízení kvality. Na příkladech z praxe vám ukážeme, jak se rychle a účelně zorientovat v požadavcích norem a nastíníme vám, jak se připravit na interní audit.

Podrobnosti o kurzu

Dotazy a komentáře ke kurzu

Přihláška na kurz

Odesláním formuláře 'Přihláška na kurz' se zaregistruje Vaše přihláška a na zadaný email přijde potvrzení o odeslání této přihlášky. V případě poskytnutí osobních údajů, souhlasíte s archivací těchto údajů v souladu s podmínkami zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro marketingové účely nevyžadujeme, tyto data nezpracováváme. Server pouze zprostředkovává objednávky kurzů & kontakt na jejich pořadatele. Před odesláním přihlášky je nutno souhlasit s obchodními podmínkami účasti na kurzu daného pořadatele kurzu. Neodpovídáme za správnost uvedených údajů. © OBEC.net, sro.
URL >> https://skoleni.net/skoleni_79408_pozadavky-norem-iso-9001-a-iso-14001.html

Požadavkynorem900114001


Počet kurzů: 120806
Máte zájem nabízet Vaše kurzy na těchto stránkách? - Pošlete nám email na adresu info(at)skoleni.net