SKOLENI.net Školení, kurzy, semináře # interni auditor iso 50001

KURZ: Interní auditor ISO 50001

Využijte efektivně čas pro své vzdělávání a získejte s námi teoretické a praktické znalosti. Na příkladech z praxe vám ukážeme, jak se rychle a účelně zorientovat v požadavcích dle ČSN EN ISO 50001:2019 ke snižování spotřeb energií a jak je auditovat. Zároveň vás doškolíme z nových požadavků ČSN EN ISO 19011:2019. Obsah kurzu: Dáme vám rady a


Program kurzu



Využijte efektivně čas pro své vzdělávání a získejte s námi teoretické a praktické znalosti. Na příkladech z praxe vám ukážeme, jak se rychle a účelně zorientovat v požadavcích dle ČSN EN ISO 50001:2019 ke snižování spotřeb energií a jak je auditovat. Zároveň vás doškolíme z nových požadavků ČSN EN ISO 19011:2019.
Obsah kurzu :
Jako bonus si odnesete vzorové dokumenty v celkové hodnotě 550 Kč bez DPH:
*  

Obsah kurzu
*Co se na kurzu naučíte? Jako bonus si odnesete vzorové dokumenty v celkové hodnotě 550 Kč bez DPH:
*  
Využijte efektivně čas pro své vzdělávání a získejte s námi teoretické a praktické znalosti. Na příkladech z praxe vám ukážeme, jak se rychle a účelně zorientovat v požadavcích dle ČSN EN ISO 50001:2019 ke snižování spotřeb energií a jak je auditovat. Zároveň vás doškolíme z nových požadavků ČSN EN ISO 19011:2019.

Obsah kurzu - školení     Využijte efektivně čas pro své vzdělávání a získejte s námi teoretické a praktické znalosti. Na příkladech z praxe vám ukážeme, jak se rychle a účelně zorientovat v požadavcích dle ČSN EN ISO 50001:2019 ke snižování spotřeb energií a jak je auditovat. Zároveň vás doškolíme z nových požadavků ČSN EN ISO 19011:2019. Obsah kurzu: Dáme vám rady a tipy, jaké ukazatele energetické hospodárnosti stanovit a jak je využít ke zlepšování spotřeb energií. Naučíme vás stanovit si ve firmě kontext, očekávání zainteresovaných stran, rizika a příležitosti, energetickou politiku, cíle a akční plán. Už nebude tápat v hledání významných zdrojů spotřeb energií. Poradíme vám, jak je najít a jak zajistit jejich zlepšování. Naučíte se nově klást otázky při auditu se zaměřením na energetický management. Odnesete si tipy pro rizika a příležitosti procesu interního auditu dle nových požadavků ČSN EN ISO 19011:2019 a vzory dokumentů k internímu auditu. Jako bonus si odnesete vzorové dokumenty v celkové hodnotě 550 Kč bez DPH: *   vzorovou databázi 40 rizik a příležitostí pro proces interních auditů, auditory ověřené vzory formulářů pro plán, program a zprávu z auditu. Obsah kurzu Seznámení s požadavky dle ČSN EN ISO 50001:2019 k řízení energetického managementu napraktických příkladech. Definice kontextu, očekávání zainteresovaných stran, rizika a příležitosti.  Shrnutí povinné dokumentace k certifikaci dle ČSN EN ISO 50001:2019. Zásadní změny v ČSN EN ISO 19011:2019 v rozsahu 2 hodin. Vysvětlení vzorových formulářů k internímu auditu. *Co se na kurzu naučíte? Dáme vám rady a tipy, jaké ukazatele energetické hospodárnosti stanovit a jak je využít ke zlepšování spotřeb energií. Naučíme vás stanovit si ve firmě kontext, očekávání zainteresovaných stran, rizika a příležitosti, energetickou politiku, cíle a akční plán. Už nebude tápat v hledání významných zdrojů spotřeb energií. Poradíme vám, jak je najít a jak zajistit jejich zlepšování. Naučíte se nově klást otázky při auditu se zaměřením na energetický management. Odnesete si tipy pro rizika a příležitosti procesu interního auditu dle nových požadavků ČSN EN ISO 19011:2019 a vzory dokumentů k internímu auditu. Jako bonus si odnesete vzorové dokumenty v celkové hodnotě 550 Kč bez DPH: *   vzorovou databázi 40 rizik a příležitostí pro proces interních auditů, auditory ověřené vzory formulářů pro plán, program a zprávu z auditu. Využijte efektivně čas pro své vzdělávání a získejte s námi teoretické a praktické znalosti. Na příkladech z praxe vám ukážeme, jak se rychle a účelně zorientovat v požadavcích dle ČSN EN ISO 50001:2019 ke snižování spotřeb energií a jak je auditovat. Zároveň vás doškolíme z nových požadavků ČSN EN ISO 19011:2019.

Podrobnosti o kurzu

Dotazy a komentáře ke kurzu

Přihláška na kurz

Odesláním formuláře 'Přihláška na kurz' se zaregistruje Vaše přihláška a na zadaný email přijde potvrzení o odeslání této přihlášky. V případě poskytnutí osobních údajů, souhlasíte s archivací těchto údajů v souladu s podmínkami zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro marketingové účely nevyžadujeme, tyto data nezpracováváme. Server pouze zprostředkovává objednávky kurzů & kontakt na jejich pořadatele. Před odesláním přihlášky je nutno souhlasit s obchodními podmínkami účasti na kurzu daného pořadatele kurzu. Neodpovídáme za správnost uvedených údajů. © OBEC.net, sro.
URL >> https://skoleni.net/skoleni_80219_interni-auditor-iso-50001.html

Interníauditor50001


Počet kurzů: 120740
Máte zájem nabízet Vaše kurzy na těchto stránkách? - Pošlete nám email na adresu info(at)skoleni.net