SKOLENI.net Školení, kurzy, semináře # interni auditor iso 9001 a iso 14001

KURZ: Interní auditor ISO 9001 a ISO 14001

Využijte efektivně čas pro své vzdělávání a během tří dní získejte s námi teoretické a praktické znalosti. Na příkladech z praxe vám ukážeme, jak se rychle a účelně zorientovat v požadavcích norem a jak projít úskalím interního auditu, jak se na něj připravit a jak napsat zprávu z auditu. Obsah kurzu: Zásady integrovaného systému dle ISO 9001


Program kurzu


Využijte efektivně čas pro své vzdělávání a během tří dní získejte s námi teoretické a praktické znalosti. Na příkladech z praxe vám ukážeme, jak se rychle a účelně zorientovat v požadavcích norem a jak projít úskalím interního auditu, jak se na něj připravit a jak napsat zprávu z auditu.
Obsah kurzu :

*Co se na kurzu naučíte? Jako bonus si odnesete vzorové dokumenty v celkové hodnotě 350 Kč bez DPH:
*
Využijte efektivně čas pro své vzdělávání a během tří dní získejte s námi teoretické a praktické znalosti. Na příkladech z praxe vám ukážeme, jak se rychle a účelně zorientovat v požadavcích norem a jak projít úskalím interního auditu, jak se na něj připravit a jak napsat zprávu z auditu.

Obsah kurzu - školení     Využijte efektivně čas pro své vzdělávání a během tří dní získejte s námi teoretické a praktické znalosti. Na příkladech z praxe vám ukážeme, jak se rychle a účelně zorientovat v požadavcích norem a jak projít úskalím interního auditu, jak se na něj připravit a jak napsat zprávu z auditu. Obsah kurzu: Zásady integrovaného systému dle ISO 9001 a ISO 14001 a jejich společné požadavky a terminologie. Podrobné vysvětlení požadavků norem na praktických příkladech. Jak efektivně naplnit tyto požadavky u vás ve firmě. Seznámení s principy auditování. Jak efektivně naplánovat interní audity. Metody provádění interních auditů. Neshoda není náhoda – aneb, jak zapsat neshodu. Jak při auditu odhalit kritická místa. Jak napsat zprávu z auditu, aby měla hlavu a patu. Příklady z praxe – okruhy otázek, nejčastější nedostatky, na které je třeba se při auditech zaměřit. *Co se na kurzu naučíte? Zvládnete si zavést jednotlivé požadavky normy u vás ve firmě. Pochopíte souvislosti mezi kontextem, očekáváním zainteresovaných stran a z nich vyplývajících rizik a opatření. Naučíte se správně definovat cíle a neshody. Ukážeme vám jak zavést změnové řízení. Poradíme vám, jak identifikovat environmentální aspekty z pohledu životního cyklu výrobku. Dáme vám tipy, jak nadefinovat případná rizika a příležitosti pro proces interního auditu. Jako bonus si odnesete vzorové dokumenty v celkové hodnotě 350 Kč bez DPH: * formulář pro plán auditu formulář pro program auditu formulář zprávy z auditu vzorovou zprávu z auditu. Využijte efektivně čas pro své vzdělávání a během tří dní získejte s námi teoretické a praktické znalosti. Na příkladech z praxe vám ukážeme, jak se rychle a účelně zorientovat v požadavcích norem a jak projít úskalím interního auditu, jak se na něj připravit a jak napsat zprávu z auditu.

Podrobnosti o kurzu

Dotazy a komentáře ke kurzu

Přihláška na kurz

Odesláním formuláře 'Přihláška na kurz' se zaregistruje Vaše přihláška a na zadaný email přijde potvrzení o odeslání této přihlášky. V případě poskytnutí osobních údajů, souhlasíte s archivací těchto údajů v souladu s podmínkami zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro marketingové účely nevyžadujeme, tyto data nezpracováváme. Server pouze zprostředkovává objednávky kurzů & kontakt na jejich pořadatele. Před odesláním přihlášky je nutno souhlasit s obchodními podmínkami účasti na kurzu daného pořadatele kurzu. Neodpovídáme za správnost uvedených údajů. © OBEC.net, sro.
URL >> https://skoleni.net/skoleni_83865_interni-auditor iso-9001-a-iso-14001.html

Interníauditor ISO900114001


Počet kurzů: 120748
Máte zájem nabízet Vaše kurzy na těchto stránkách? - Pošlete nám email na adresu info(at)skoleni.net