SKOLENI.net Školení, kurzy, semináře # zmeny v odmenovani zamestnancu a uredniku uze mnich samospravnych celku a jejich prispevkov ych organizaci v roce 2022

KURZ: Změny v odměňování zaměstnanců a úředníků územních samosprávných celků a jejich příspěvkových organizací v roce 2022

Akreditace: MV - AK - PV-358 - 2022, Odměňování zaměstnanců a úředníků územních samosprávných celků a jejich příspěvkových organizací (webinář) Cíl semináře Cílem semináře je seznámit účastníky s novelizacemi provedenými v oblasti odměňování a cestovních náhrad, a aby získali komplexní přehled o platné právní úpravě v oblasti odměňování zaměstnanců ve veřejných službách a správě.


Program kurzu





Cíl semináře Cílem semináře je seznámit účastníky s novelizacemi provedenými v oblasti odměňování a cestovních náhrad, a aby získali komplexní přehled o platné právní úpravě v oblasti odměňování zaměstnanců ve veřejných službách a správě.
Obsah semináře Od 1. ledna 2022 došlo k valorizaci (navýšení) některých platových tarifů zaměstnanců ve veřejných službách a správě:
*           nařízení vlády č. 341/2017 Sb. , o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě (sociální pracovníci a pracovníci v sociálních službách, nelékařští zdravotničtí pracovníci, lékaři a zubní lékaři, pedagogičtí pracovníci v regionálním školství)
*           nařízení vlády č. 304/2014 Sb., o platových poměrech státních zaměstnanců, zrušení stupnice platových tarifů
*           navýšení platových tarifů příslušníků bezpečnostních sborů a vojáků z povolání Zařazování zaměstnanců ve veřejných službách a správě do platových tříd podle katalogu prací ( nařízení vlády č. 222/2010 Sb. , o katalogu prací ve veřejných službách a správě):
*           Analytická metoda hodnocení prací
*           Praktické příklady zařazení prací do platových tříd Část šestá zákoníku práce (minimální mzda a nejnižší úrovně zaručené mzdy, obligatorní a fakultativní složky platu)

Další otázky související s odměňováním zaměstnanců platem:
*           Výpočet průměrného výdělku
*           Splatnost a výplata platu
*           Poskytování cestovních náhrad

Podrobnosti o kurzu

Dotazy a komentáře ke kurzu

Přihláška na kurz

Odesláním formuláře 'Přihláška na kurz' se zaregistruje Vaše přihláška a na zadaný email přijde potvrzení o odeslání této přihlášky. V případě poskytnutí osobních údajů, souhlasíte s archivací těchto údajů v souladu s podmínkami zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro marketingové účely nevyžadujeme, tyto data nezpracováváme. Server pouze zprostředkovává objednávky kurzů & kontakt na jejich pořadatele. Před odesláním přihlášky je nutno souhlasit s obchodními podmínkami účasti na kurzu daného pořadatele kurzu. Neodpovídáme za správnost uvedených údajů. © OBEC.net, sro.
URL >> https://skoleni.net/skoleni_101140_zmeny-v-odmenovani-zamestnancu-a-uredniku-uzemnich-samospravnych-celku-a-jejich-prispevkovych-organizaci-v-roce-2022.html

Změnyodměňovánízaměstnancůúředníkůúzemníchsamosprávnýchcelkůjejichpříspěvkovýchorganizacíroce2022


Počet kurzů: 120800
Máte zájem nabízet Vaše kurzy na těchto stránkách? - Pošlete nám email na adresu info(at)skoleni.net