SKOLENI.net Školení, kurzy, semináře # interni auditor iso 9001

KURZ: Interní auditor ISO 9001

Využijte efektivně čas pro své vzdělávání a během dvou dní s námi získejte teoretické a praktické znalosti. Na příkladech z praxe vám ukážeme, jak se rychle a účelně zorientovat v požadavcích ISO 9001 a jak je auditovat. Doškolíme vás z nových požadavku ČSN EN ISO 19011:2019. Pro každého přihlášeného máme balíček vzorových ISO dokumentů v hodnotě


Program kurzu



Využijte efektivně čas pro své vzdělávání a během dvou dní s námi získejte teoretické a praktické znalosti. Na příkladech z praxe vám ukážeme, jak se rychle a účelně zorientovat v požadavcích ISO 9001 a jak je auditovat. Doškolíme vás z nových požadavku ČSN EN ISO 19011:2019. Pro každého přihlášeného máme balíček vzorových ISO dokumentů v hodnotě 1 500 Kč zdarma a slevu 25 % na další vzory. Tento kurz můžete absolvovat prezenčně v Pardubicích nebo se připojit online přes ZOOM.   
Obsah kurzu :
Reference
Školení bylo pro mě velmi přínosné a velmi oceňuji, že lektorky měly jasný a srozumitelný výklad. Celkově školení společnosti QC Group hodnotím velmi kladně a hodně mi přineslo.
Eva Klučková
INVOS s.r.o. Ocenila jsem věcné příklady a opakování toho nejdůležitějšího. Obě lektorky byly příjemné a milé. Chválím moc pěkné prostředí, ve kterém se školení konalo.
Michaela Víchová 
Fill-Pack, s.r.o. Byl jsem nadšený z prostředí, přístupem a z vystupování lektorů. Výklad byl srozumitelný a názorný.
Pavel Finkous
Městská policie Liberec
*Co se na kurzu naučíte?
Využijte efektivně čas pro své vzdělávání a během dvou dní s námi získejte teoretické a praktické znalosti. Na příkladech z praxe vám ukážeme, jak se rychle a účelně zorientovat v požadavcích ISO 9001 a jak je auditovat. Doškolíme vás z nových požadavku ČSN EN ISO 19011:2019.


Obsah kurzu - školení     Využijte efektivně čas pro své vzdělávání a během dvou dní s námi získejte teoretické a praktické znalosti. Na příkladech z praxe vám ukážeme, jak se rychle a účelně zorientovat v požadavcích ISO 9001 a jak je auditovat. Doškolíme vás z nových požadavku ČSN EN ISO 19011:2019. Pro každého přihlášeného máme balíček vzorových ISO dokumentů v hodnotě 1 500 Kč zdarma a slevu 25 % na další vzory. Tento kurz můžete absolvovat prezenčně v Pardubicích nebo se připojit online přes ZOOM.    Obsah kurzu: Podrobné vysvětlení požadavků normy ČSN EN ISO 9001:2016 krok za krokem na praktických příkladech. Zásadní změny v ČSN EN ISO 19011:2019 v rozsahu 2 hodin. Vysvětlení vzorových formulářů k internímu auditu. Reference Školení bylo pro mě velmi přínosné a velmi oceňuji, že lektorky měly jasný a srozumitelný výklad. Celkově školení společnosti QC Group hodnotím velmi kladně a hodně mi přineslo. Eva Klučková INVOS s.r.o. Ocenila jsem věcné příklady a opakování toho nejdůležitějšího. Obě lektorky byly příjemné a milé. Chválím moc pěkné prostředí, ve kterém se školení konalo. Michaela Víchová  Fill-Pack, s.r.o. Byl jsem nadšený z prostředí, přístupem a z vystupování lektorů. Výklad byl srozumitelný a názorný. Pavel Finkous Městská policie Liberec *Co se na kurzu naučíte? Zvládnete si zavést a auditovat jednotlivé požadavky normy u vás ve firmě. Pochopíte souvislosti mezi kontextem, očekáváním zainteresovaných stran a z nich vyplývajících rizik a opatření. Vyzkoušíte si správně nadefinovat cíle a neshody . Naučíte se nově klást otázky při auditu se zaměřením na kontext, procesní řízení, cíle a výkonnost procesu, rizika a příležitosti. Ukážeme vám jak zavést a jak se ptát na změnové řízení při auditech. Dáme vám tipy, jak nadefinovat případná rizika a příležitosti pro proces interního auditu. Využijte efektivně čas pro své vzdělávání a během dvou dní s námi získejte teoretické a praktické znalosti. Na příkladech z praxe vám ukážeme, jak se rychle a účelně zorientovat v požadavcích ISO 9001 a jak je auditovat. Doškolíme vás z nových požadavku ČSN EN ISO 19011:2019.

Podrobnosti o kurzu

Dotazy a komentáře ke kurzu

Přihláška na kurz

Odesláním formuláře 'Přihláška na kurz' se zaregistruje Vaše přihláška a na zadaný email přijde potvrzení o odeslání této přihlášky. V případě poskytnutí osobních údajů, souhlasíte s archivací těchto údajů v souladu s podmínkami zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro marketingové účely nevyžadujeme, tyto data nezpracováváme. Server pouze zprostředkovává objednávky kurzů & kontakt na jejich pořadatele. Před odesláním přihlášky je nutno souhlasit s obchodními podmínkami účasti na kurzu daného pořadatele kurzu. Neodpovídáme za správnost uvedených údajů. © OBEC.net, sro.
URL >> https://skoleni.net/skoleni_94571_interni-auditor-iso-9001.html

Interníauditor9001


Počet kurzů: 120148
Máte zájem nabízet Vaše kurzy na těchto stránkách? - Pošlete nám email na adresu info(at)skoleni.net