SKOLENI.net Školení, kurzy, semináře # interni auditor iso 9001 iso 14001 a iso 450 01

KURZ: Interní auditor ISO 9001, ISO 14001 a ISO 45001

Na příkladech z praxe vám ukážeme, jak se rychle a účelně zorientovat v požadavcích norem a jak projít úskalím interního auditu, jak se na něj připravit a jak napsat zprávu z auditu. Pro každého přihlášeného máme balíček vzorových ISO dokumentů v hodnotě 3 200 Kč zdarma a slevu 25 % na další vzory. Tento kurz můžete absolvovat prezenčně v Pard


Program kurzu


Na příkladech z praxe vám ukážeme, jak se rychle a účelně zorientovat v požadavcích norem a jak projít úskalím interního auditu, jak se na něj připravit a jak napsat zprávu z auditu. Pro každého přihlášeného máme balíček vzorových ISO dokumentů v hodnotě 3 200 Kč zdarma a slevu 25 % na další vzory. Tento kurz můžete absolvovat prezenčně v Pardubicích nebo se připojit online přes ZOOM.   
Obsah kurzu :
Reference
Absolvovaný kurz splnil mé očekávání na 100 %. Nejvíce jsem ocenila, že nám paní lektorka prezentovala příklady z praxe a probíraná problematika byla podána lidsky. V porovnání s jinými kurzy je prostředí pardubické univerzity i občerstvení nadstandardní. Materiály, které jsem dostala k dispozici byly zpracovány výborně. Příznivá cena školení.
Petra Sacká
FILL-PACK, s.r.o. Otevřeně musím říci, že tak příjemné školení jsem dlouho nezažil – vlastně ještě nikdy. A to jsem za svoji pracovní kariéru absolvoval ať už dlouhodobých i krátkodobých školení poměrně dost.
Ladislav Janešík 
KOMUTEX spol. s r.o.. Velké díky patří paní lektorce, jejíž výklad obohacený o příklady mi pomohl normu lépe pochopit. Za posledních pár let nejlepší školení, na kterém jsem byla.
Jolana Morongová
OMB Composites EU a.s.
*Co se na kurzu naučíte?
Na příkladech z praxe vám ukážeme, jak se rychle a účelně zorientovat v požadavcích norem a jak projít úskalím interního auditu, jak se na něj připravit a jak napsat zprávu z auditu.


Obsah kurzu - školení     Na příkladech z praxe vám ukážeme, jak se rychle a účelně zorientovat v požadavcích norem a jak projít úskalím interního auditu, jak se na něj připravit a jak napsat zprávu z auditu. Pro každého přihlášeného máme balíček vzorových ISO dokumentů v hodnotě 3 200 Kč zdarma a slevu 25 % na další vzory. Tento kurz můžete absolvovat prezenčně v Pardubicích nebo se připojit online přes ZOOM.    Obsah kurzu: Zásady integrovaného systému dle ISO 9001, ISO 14001 a ISO 45001 a jejich společné požadavky a terminologie. Podrobné vysvětlení požadavků norem na praktických příkladech. Jak efektivně naplnit tyto požadavky u vás ve firmě. Seznámení s principy auditování dle EN ISO 19011:2018. Jak efektivně naplánovat interní audity. Metody provádění interních auditů. Jak při auditu odhalit kritická místa. Jak napsat zprávu z auditu, aby měla hlavu a patu. Příklady z praxe – okruhy otázek, nejčastější nedostatky, na které je třeba se při auditech zaměřit. Reference Absolvovaný kurz splnil mé očekávání na 100 %. Nejvíce jsem ocenila, že nám paní lektorka prezentovala příklady z praxe a probíraná problematika byla podána lidsky. V porovnání s jinými kurzy je prostředí pardubické univerzity i občerstvení nadstandardní. Materiály, které jsem dostala k dispozici byly zpracovány výborně. Příznivá cena školení. Petra Sacká FILL-PACK, s.r.o. Otevřeně musím říci, že tak příjemné školení jsem dlouho nezažil – vlastně ještě nikdy. A to jsem za svoji pracovní kariéru absolvoval ať už dlouhodobých i krátkodobých školení poměrně dost. Ladislav Janešík  KOMUTEX spol. s r.o.. Velké díky patří paní lektorce, jejíž výklad obohacený o příklady mi pomohl normu lépe pochopit. Za posledních pár let nejlepší školení, na kterém jsem byla. Jolana Morongová OMB Composites EU a.s. *Co se na kurzu naučíte? Zvládnete si zavést jednotlivé požadavky norem u vás ve firmě. Pochopíte souvislosti mezi kontextem, očekáváním zainteresovaných stran a z nich vyplývajících rizik a opatření. Naučíte se správně definovat cíle a neshody . Ukážeme vám jak zavést změnové řízení. Pochopíte požadavky standardu ISO 45001:2018, který nahrazuje OHSAS 18001:2007. Poradíme vám, jak stávající dokumenty ISO 9001 a ISO 14001 (integrovanou příručku kvality, kontext, rizika a příležitosti, cíle kvality a další společné dokumenty) efektivně využít i pro ISO 45001. Zjistíte, jak ISO standard koresponduje s českou legislativou. Utřídíte si, které požadavky jsou povinné ze zákona a které jsou nadstavbou v rámci certifikace. Odnesete si vzory dokumentů k internímu auditu a ve firmě si je již naplníte. Poradíme vám, jak identifikovat environmentální aspekty z pohledu životního cyklu výrobku. Dáme vám tipy, jak nadefinovat případná rizika a příležitosti pro proces interního auditu. Na příkladech z praxe vám ukážeme, jak se rychle a účelně zorientovat v požadavcích norem a jak projít úskalím interního auditu, jak se na něj připravit a jak napsat zprávu z auditu.

Podrobnosti o kurzu

Dotazy a komentáře ke kurzu

Přihláška na kurz

Odesláním formuláře 'Přihláška na kurz' se zaregistruje Vaše přihláška a na zadaný email přijde potvrzení o odeslání této přihlášky. V případě poskytnutí osobních údajů, souhlasíte s archivací těchto údajů v souladu s podmínkami zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro marketingové účely nevyžadujeme, tyto data nezpracováváme. Server pouze zprostředkovává objednávky kurzů & kontakt na jejich pořadatele. Před odesláním přihlášky je nutno souhlasit s obchodními podmínkami účasti na kurzu daného pořadatele kurzu. Neodpovídáme za správnost uvedených údajů. © OBEC.net, sro.
URL >> https://skoleni.net/skoleni_97395_interni-auditor-iso-9001--iso-14001-a-iso-45001.html

Interníauditor90011400145001


Počet kurzů: 120800
Máte zájem nabízet Vaše kurzy na těchto stránkách? - Pošlete nám email na adresu info(at)skoleni.net