SKOLENI.net Školení, kurzy, semináře # on line kurz caste chyby a omyly v ucetnictv i 2020

KURZ: ON-LINE KURZ: Časté chyby a omyly v účetnictví 2020

Program online školení se zaměřuje na okruhy účetnictví, kde se často chybuje. Cílem je naučit se těmto chybám předcházet. Výklad bude doplněn řadou ilustrativních příkladů. * ? Daň z nabytí nemovitých věcí v souvislosti s oceněním nemovité věci. ? Vybrané problémy související s technickým zhodnocením nehmotného a hmotného majetku. ? Manko a škoda v účetních a daňových souvislostech. ? Účtování o zálohách a kaucích mimo jiné s ohledem za změny u DPH. ? Rozdělení zisku obchodní korporace v souvislosti s novou judikaturu. ? Opravné položky k pohledávkám v cizí měně - aktuální názory na správný postup. ? Účtování a daňové posuzování sankcí - úrok z prodlení. smluvní pokuta a penále. ? Dohadné účty - postup při stanovení odhadu a účtování rozdílů mezi odhadem a skutečností. ? Časté chyby v účetních závěrkách a jejich zveřejňování.


Program kurzu



? Daň z nabytí nemovitých věcí v souvislosti s oceněním nemovité věci.
? Vybrané problémy související s technickým zhodnocením nehmotného a hmotného majetku.
? Manko a škoda v účetních a daňových souvislostech.
? Účtování o zálohách a kaucích mimo jiné s ohledem za změny u DPH.
? Rozdělení zisku obchodní korporace v souvislosti s novou judikaturu.
? Opravné položky k pohledávkám v cizí měně - aktuální názory na správný postup.
? Účtování a daňové posuzování sankcí - úrok z prodlení. smluvní pokuta a penále.
? Dohadné účty - postup při stanovení odhadu a účtování rozdílů mezi odhadem a skutečností.
? Časté chyby v účetních závěrkách a jejich zveřejňování.

Obsah kurzu - školení     ? Daň z nabytí nemovitých věcí v souvislosti s oceněním nemovité věci.? Vybrané problémy související s technickým zhodnocením nehmotného a hmotného majetku.? Manko a škoda v účetních a daňových souvislostech.? Účtování o zálohách a kaucích mimo jiné s ohledem za změny u DPH.? Rozdělení zisku obchodní korporace v souvislosti s novou judikaturu.? Opravné položky k pohledávkám v cizí měně - aktuální názory na správný postup.? Účtování a daňové posuzování sankcí - úrok z prodlení. smluvní pokuta a penále.? Dohadné účty - postup při stanovení odhadu a účtování rozdílů mezi odhadem a skutečností.? Časté chyby v účetních závěrkách a jejich zveřejňování.

Cíl školení - poznámka ke kurzu     Program online školení se zaměřuje na okruhy účetnictví, kde se často chybuje. Cílem je naučit se těmto chybám předcházet. Výklad bude doplněn řadou ilustrativních příkladů.

Podrobnosti o kurzu

Dotazy a komentáře ke kurzu

Přihláška na kurz

Odesláním formuláře 'Přihláška na kurz' se zaregistruje Vaše přihláška a na zadaný email přijde potvrzení o odeslání této přihlášky. V případě poskytnutí osobních údajů, souhlasíte s archivací těchto údajů v souladu s podmínkami zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro marketingové účely nevyžadujeme, tyto data nezpracováváme. Server pouze zprostředkovává objednávky kurzů & kontakt na jejich pořadatele. Před odesláním přihlášky je nutno souhlasit s obchodními podmínkami účasti na kurzu daného pořadatele kurzu. Neodpovídáme za správnost uvedených údajů. © OBEC.net, sro.
URL >> https://skoleni.net/skoleni_84351_on-line-kurz--caste-chyby-a-omyly-v-ucetnictvi-2020.html

ON-LINEKURZ:Častéchybyomylyúčetnictví2020


Počet kurzů: 120819
Máte zájem nabízet Vaše kurzy na těchto stránkách? - Pošlete nám email na adresu info(at)skoleni.net