SKOLENI.net Školení, kurzy, semináře # zmeny zakona o dph s dopadem do roku 2022 pr ipravovane zmeny od 1 1 2023

KURZ: Změny zákona o DPH s dopadem do roku 2022, připravované změny od 1. 1. 2023

Na semináři budete seznámeni s novinkami v zákoně o dani z přidané hodnoty platnými pro rok 2022 a s informacemi vydanými GFŘ k těmto změnám. * Novela zákona o DPH od 1. 1. 2022. Aktuální informace k uplatňování DPH: • obchodování se zbožím prostřednictvím e-shopů, limit pro stanovení místa plnění, • poskytování služeb pro osobu nepovinnou k dani s místem plnění v jiném členském státě (např. služba vztahující se k nemovité věci), • dovoz zboží, osvobození od daně při dovozu zboží, • použití zvláštního režimu jednoho správního místa, • dodání nemovité věci (stavební pozemky), nájem nemovité věci, úprava odpočtu daně, • problematika obchodování se zbožím mezi členskými státy, návrh změn při pořízení zboží z jiného členského státu a při dodání zboží do jiného členského státu. Návrh změn zákona o DPH od 1. 1. 2023. Obchodování se zbožím mezi členskými státy – program bude upřesněn s ohledem na legislativní vývoj. Odpovědi na dotazy.


Program kurzu





Novela zákona o DPH od 1. 1. 2022.
Aktuální informace k uplatňování DPH:

obchodování se zbožím prostřednictvím e-shopů, limit pro stanovení místa plnění,

poskytování služeb pro osobu nepovinnou k dani s místem plnění v jiném členském státě (např. služba vztahující se k nemovité věci),

dovoz zboží, osvobození od daně při dovozu zboží,

použití zvláštního režimu jednoho správního místa,

dodání nemovité věci (stavební pozemky), nájem nemovité věci, úprava odpočtu daně,

problematika obchodování se zbožím mezi členskými státy, návrh změn při pořízení zboží z jiného členského státu a při dodání zboží do jiného členského státu.
Návrh změn zákona o DPH od 1. 1. 2023.
Obchodování se zbožím mezi členskými státy – program bude upřesněn s ohledem na legislativní vývoj.
Odpovědi na dotazy.


Obsah kurzu - školení     Novela zákona o DPH od 1. 1. 2022. Aktuální informace k uplatňování DPH:• obchodování se zbožím prostřednictvím e-shopů, limit pro stanovení místa plnění,• poskytování služeb pro osobu nepovinnou k dani s místem plnění v jiném členském státě (např. služba vztahující se k nemovité věci),• dovoz zboží, osvobození od daně při dovozu zboží,• použití zvláštního režimu jednoho správního místa,• dodání nemovité věci (stavební pozemky), nájem nemovité věci, úprava odpočtu daně,• problematika obchodování se zbožím mezi členskými státy, návrh změn při pořízení zboží z jiného členského státu a při dodání zboží do jiného členského státu.Návrh změn zákona o DPH od 1. 1. 2023.Obchodování se zbožím mezi členskými státy – program bude upřesněn s ohledem na legislativní vývoj. Odpovědi na dotazy.

Cíl školení - poznámka ke kurzu     Na semináři budete seznámeni s novinkami v zákoně o dani z přidané hodnoty platnými pro rok 2022 a s informacemi vydanými GFŘ k těmto změnám.

Podrobnosti o kurzu

Dotazy a komentáře ke kurzu

Přihláška na kurz

Odesláním formuláře 'Přihláška na kurz' se zaregistruje Vaše přihláška a na zadaný email přijde potvrzení o odeslání této přihlášky. V případě poskytnutí osobních údajů, souhlasíte s archivací těchto údajů v souladu s podmínkami zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro marketingové účely nevyžadujeme, tyto data nezpracováváme. Server pouze zprostředkovává objednávky kurzů & kontakt na jejich pořadatele. Před odesláním přihlášky je nutno souhlasit s obchodními podmínkami účasti na kurzu daného pořadatele kurzu. Neodpovídáme za správnost uvedených údajů. © OBEC.net, sro.
URL >> https://skoleni.net/skoleni_100366_zmeny-zakona-o-dph-s-dopadem-do-roku-2022--pripravovane-zmeny-od-1--1--2023.html

Změnyzákonadopademroku2022připravovanézměny2023


Počet kurzů: 120814
Máte zájem nabízet Vaše kurzy na těchto stránkách? - Pošlete nám email na adresu info(at)skoleni.net