SKOLENI.net Školení, kurzy, semináře # schvalovana velka novelizace zakoniku prace p ro rok 2023

KURZ: Schvalovaná velká novelizace zákoníku práce pro rok 2023

Akreditace: MV - AK - PV-512 - 2022; Zákoník práce - aktuality a praxe Obsah 1.      Transpoziční novelizace zákoníku práce 2.      Požadavky evropských směrnic a proces jejich naplnění 3.      Rozšíření informační povinnosti zaměstnavatele 4.      Právo zaměstnance  na odůvodnění nesouhlasného postupu zaměstnavatele 5.      Práce na dálku 6.      Zásadní změny v dohodách o pracích konaných mimo pracovní poměr 7.      Omezení flexibility u zaměstnávání na dohody 8.      Elektronické uzaví


Program kurzu


Obsah 1.      Transpoziční novelizace zákoníku práce 2.      Požadavky evropských směrnic a proces jejich naplnění 3.      Rozšíření informační povinnosti zaměstnavatele 4.      Právo zaměstnance  na odůvodnění nesouhlasného postupu zaměstnavatele 5.      Práce na dálku 6.      Zásadní změny v dohodách o pracích konaných mimo pracovní poměr 7.      Omezení flexibility u zaměstnávání na dohody 8.      Elektronické uzavírání smluv 9.      Nové možnosti doručování písemností 10.  Skloubení osobního a pracovního života, 11.  Pracovní úlevy pečujících zaměstnanců, včetně návratů z rodičovské dovolené 12.  Řešení modelových praktických postupů a příkladů položených účastníky 13.  Diskuze Na semináři se např. dozvíte, zda mohou být informace o datové schránce a e-mailu, včetně souhlasu se zasíláním písemností zaměstnancem, uvedeny např. v osobním dotazníku. Nebo zda mají zaměstnanci na HO, kteří si rozvrhují pracovní dobu sami, nárok na příplatek za práci v noci nebo třeba o víkendu.  

Podrobnosti o kurzu

Dotazy a komentáře ke kurzu

Přihláška na kurz

Odesláním formuláře 'Přihláška na kurz' se zaregistruje Vaše přihláška a na zadaný email přijde potvrzení o odeslání této přihlášky. V případě poskytnutí osobních údajů, souhlasíte s archivací těchto údajů v souladu s podmínkami zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro marketingové účely nevyžadujeme, tyto data nezpracováváme. Server pouze zprostředkovává objednávky kurzů & kontakt na jejich pořadatele. Před odesláním přihlášky je nutno souhlasit s obchodními podmínkami účasti na kurzu daného pořadatele kurzu. Neodpovídáme za správnost uvedených údajů. © OBEC.net, sro.
URL >> https://skoleni.net/skoleni_103220_schvalovana-velka-novelizace-zakoniku-prace-pro-rok-2023.html

Schvalovanávelkánovelizacezákoníkupráce2023


Počet kurzů: 120147
Máte zájem nabízet Vaše kurzy na těchto stránkách? - Pošlete nám email na adresu info(at)skoleni.net