SKOLENI.net Školení, kurzy, semináře # fksp a socialni fondy – aktualni stav a nov inky 2023

KURZ: FKSP a sociální fondy – aktuální stav a novinky 2023

Akreditace: MV - AK - PV-270 - 2016; FKSP a sociální fondy - aktuální stav a novinky Máte v organizaci fond kulturních a sociálních potřeb nebo si chcete zřídit sociální fond? Pak je tento kurz určen právě Vám. Jedná se o  akreditovaný kurz , který je zaměřen na výklad vyhlášky 114 - 2002 Sb., o fondu kulturních a sociálních potřeb a problematiku sociálních fondů. Seminář je určen pro ekonomy, účetní, odborové funkcionáře, vysoké školy, příspěvkové organizace, obce, kraje, ale i další zájemce


Program kurzu


Máte v organizaci fond kulturních a sociálních potřeb nebo si chcete zřídit sociální fond? Pak je tento kurz určen právě Vám. Jedná se o  akreditovaný kurz , který je zaměřen na výklad vyhlášky 114/2002 Sb., o fondu kulturních a sociálních potřeb a problematiku sociálních fondů. Seminář je určen pro ekonomy, účetní, odborové funkcionáře, vysoké školy, příspěvkové organizace, obce, kraje, ale i další zájemce o tuto problematiku. Lektor Vás provede tématem spojeným s příslušnou vyhláškou a zaměří se na  aktuální  problematiku a  praxi  z této oblasti, včetně výkladu novely vyhlášky, která je účinná od 1.1.2020.

Cíl semináře : Výklad vyhlášky 114/2002 Sb., o fondu kulturních a sociálních potřeb a souvisejících právních předpisů.
Obsah:

Podrobnosti o kurzu

Dotazy a komentáře ke kurzu

Přihláška na kurz

Odesláním formuláře 'Přihláška na kurz' se zaregistruje Vaše přihláška a na zadaný email přijde potvrzení o odeslání této přihlášky. V případě poskytnutí osobních údajů, souhlasíte s archivací těchto údajů v souladu s podmínkami zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro marketingové účely nevyžadujeme, tyto data nezpracováváme. Server pouze zprostředkovává objednávky kurzů & kontakt na jejich pořadatele. Před odesláním přihlášky je nutno souhlasit s obchodními podmínkami účasti na kurzu daného pořadatele kurzu. Neodpovídáme za správnost uvedených údajů. © OBEC.net, sro.
URL >> https://skoleni.net/skoleni_104868_fksp-a-socialni-fondy-–-aktualni-stav-a-novinky-2023.html

FKSPsociálnífondyaktuálnístavnovinky2023


Počet kurzů: 120740
Máte zájem nabízet Vaše kurzy na těchto stránkách? - Pošlete nám email na adresu info(at)skoleni.net