SKOLENI.net Školení, kurzy, semináře # dan z prijmu pravnickych osob pro rok 2024

KURZ: Daň z příjmů právnických osob pro rok 2024

Na semináři si prohloubíte znalosti o dani z příjmů právnických osob a seznámíte se s aktuální podobou daně i očekávanými změnami, pokud budou v době konání semináře známé. Současně budete mít dostatečný prostor pro diskuzi, řešení konkrétních dotazů a příležitost k výměně zkušeností. * Seminář bude věnován zejména změnám na dani z příjmů právnických osob, které do praxe přinesl konsolidační balíček. Na změnu zákona pravděpodobně naváže řada informací GFŘ případně novelizovaných Pokynů GFŘ, jejichž výklad bude také součástí semináře. Obvyklou součástí jsou také závěry Koordinačního výboru a zajímavé judikáty NSS. S účinností od 1. 1. 2025 by měla začít platit také nová účetní legislativa, jejíž výklad a vazbu na základ daně z příjmů zařadíme v závislosti na vývoji legislativního procesu. Odpovědi na dotazy.


Program kurzu





Seminář bude věnován zejména změnám na dani z příjmů právnických osob, které do praxe přinesl konsolidační balíček. Na změnu zákona pravděpodobně naváže řada informací GFŘ případně novelizovaných Pokynů GFŘ, jejichž výklad bude také součástí semináře. Obvyklou součástí jsou také závěry Koordinačního výboru a zajímavé judikáty NSS. S účinností od 1. 1. 2025 by měla začít platit také nová účetní legislativa, jejíž výklad a vazbu na základ daně z příjmů zařadíme v závislosti na vývoji legislativního procesu.
Odpovědi na dotazy.


Obsah kurzu - školení     Seminář bude věnován zejména změnám na dani z příjmů právnických osob, které do praxe přinesl konsolidační balíček. Na změnu zákona pravděpodobně naváže řada informací GFŘ případně novelizovaných Pokynů GFŘ, jejichž výklad bude také součástí semináře. Obvyklou součástí jsou také závěry Koordinačního výboru a zajímavé judikáty NSS. S účinností od 1. 1. 2025 by měla začít platit také nová účetní legislativa, jejíž výklad a vazbu na základ daně z příjmů zařadíme v závislosti na vývoji legislativního procesu. Odpovědi na dotazy.

Cíl školení - poznámka ke kurzu     Na semináři si prohloubíte znalosti o dani z příjmů právnických osob a seznámíte se s aktuální podobou daně i očekávanými změnami, pokud budou v době konání semináře známé. Současně budete mít dostatečný prostor pro diskuzi, řešení konkrétních dotazů a příležitost k výměně zkušeností.

Podrobnosti o kurzu

Dotazy a komentáře ke kurzu

Přihláška na kurz

🔥 NA VYBRANÉ ŠKOLENÍ & datum konání SE MŮŽETE PŘIHLÁSIT zde:
Daň z příjmů právnických osob pro rok 2024


Přihláška na kurz: 10.5.2024 online
# Změna ceny kurzu: 2.990,00 CZK /Kurz
* (Cena včetně DPH: 3.617,90 CZK /Kurz
10. 5. 2024; 9:00–14:00 - - - - - kód: 24A1550 - 2 990 Kč + DPH Základní cena, kód: 24A155A - 5 681 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu , kód: 24A155B - 8 073 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu , kód: 24A155C - 10 166 Kč + DPH cena pro 4 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu

Odesláním formuláře 'Přihláška na kurz' se zaregistruje Vaše přihláška a na zadaný email přijde potvrzení o odeslání této přihlášky. V případě poskytnutí osobních údajů, souhlasíte s archivací těchto údajů v souladu s podmínkami zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro marketingové účely nevyžadujeme, tyto data nezpracováváme. Server pouze zprostředkovává objednávky kurzů & kontakt na jejich pořadatele. Před odesláním přihlášky je nutno souhlasit s obchodními podmínkami účasti na kurzu daného pořadatele kurzu. Neodpovídáme za správnost uvedených údajů. © OBEC.net, sro.
URL >> https://skoleni.net/skoleni_111995_dan-z-prijmu-pravnickych-osob-pro-rok-2024.html

příjmůprávnickýchosob2024


Počet kurzů: 120827
Máte zájem nabízet Vaše kurzy na těchto stránkách? - Pošlete nám email na adresu info(at)skoleni.net